Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
SecureMeNow S.r.l.
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 3 pareri
Creare magazin online standard
2699 $
Brand
Securemenow
Cod produs
Standard Shop
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pachetul Standard pentru magazine online este alegerea ideala pentru afacerile care doresc sa isi extinda online afacerea lor si care au nevoie de mai mult decat ceea ce ofera Pachetul Basic. Acest pachet include toate beneficiile Pachetului Basic, dar Pachetul Standard pentru magazine online aduce multe beneficii suplimentare. Veti primi pana la 6 pagini pentru site-ul dvs., astfel incat sa puteti prezenta mai multe produse sau servicii. De asemenea, veti beneficia de optimizarea pentru ecranul widescreen, astfel incat site-ul dvs. sa arate la fel de bine pe orice tip de ecran.

Pachetul Standard pentru magazine online include de asemenea o securitate de baza pentru site-ul dvs., astfel incat sa va puteti proteja site-ul de posibilele amenintari online. De asemenea, veti avea la dispozitie 4 revizii pe pagina, astfel incat sa puteti face orice modificari doriti pentru a obtine exact ceea ce doriti. Pachetul Standard pentru magazine online include, de asemenea, optimizarea SEO de baza, astfel incat site-ul dvs. sa fie mai usor de gasit pe motoarele de cautare.

In resumat, Pachetul Standard pentru magazine online este o alegere ideala pentru afacerile care doresc sa isi extinda afacerea online si care au nevoie de mai mult decat ceea ce ofera Pachetul Basic. Acest pachet ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru a avea un site web modern, atractiv si usor de utilizat, care poate ajuta la cresterea afacerii dvs.

Pentru mai multe detalii puteti intra pe site-ul nostru: https://securmenow.com/

Pentru a-ti face o idee despre portofoliul nostru poti arunca un ochi aici: https://securmenow.com/portofoliu/
Din Gura in Gura